Udbudssystem

Shared anvender udbudssystemet TrueTender til håndtering af vores udbud

TrueTender er en digital løsning for gennemførelse af udbudsprocesser. Med anvendelsen af TrueTender får vi et solidt overblik og fuld dokumentation under hele udbudsprocessen.
Det er kun muligt at deltage i udbud fra Shared via TrueTender. Det er nemt og omkostningsfrit for dig som tilbudsgiver.

Sådan gør du:

  1. Når en vare, tjenesteydelse eller opgave udbydes, vil der være et link her på hjemmesiden, der fører direkte hen til udbudsmaterialet på TrueTender.
  2. Herefter vises invitationssiden. Her vælges ”Se materiale”, hvorefter der er adgang til det samlede udbudsmateriale.
  3. Såfremt du ikke allerede er oprettet i TrueTender klikkes der på ”Opret dig om tilbudsgiver”, hvorefter der gives direkte adgang til systemet.
  4. Ved aflevering af tilbud skal du trykke på ”+” i kassen ”Mine dokumenter” og herefter vælge ”nyt dokument”. Her lægges Tilbudsgivers dokumenter ind. Når du har uploadet alle de nødvendige filer, trykkes der på ”Aflever tilbud”. Du kan frem til tilbudsfristen tilbagekalde og revidere dit tilbud.
  5. Vær opmærksom på at alle spørgsmål omkring et givent udbud skal stilles via TrueTenders kommunikationsfane inden for det aktuelle udbuds frist. Spørgsmål og besvarelser vil i anonymiseret form blive tilgængelige for alle deltagere via TrueTender.

Spørgsmål omkring funktionaliteten i systemet sendes til TrueLink på kundecenter@truelink.dk. TrueTender kan også kontaktes via telefon på telefonnummer 7930 7833.

Tilbudsgiver modtager advisering 3 dage før tilbudsfristens udløb med påmindelse omkring opgaven pr. e-mail.